U bent hier: Home   >   Lichtadvies   >   Hanglampen

Hanglampen

image_gallery zoekeenwinkel

Lampenier heeft een sfeervolle collectie hanglampen voor uw woonkamer

Aan tafel wilt u gezellig met elkaar kunnen eten en af en toe romantisch dineren met z’n tweetjes. U wilt een spelletje doen met vrienden of gewoon lekker rustig bladeren in uw favoriete tijdschrift! De juiste hanglamp boven een eetkamertafel is dus heel belangrijk. Een hanglamp is daarnaast een prominent onderdeel van uw woonkamer, het is vaak een essentieel onderdeel van uw interieur. Het is dan ook belangrijk een lamp uit te zoeken die perfect past bij uw smaakvol ingerichte woonkamer.

Het assortiment kan afwijken per vestiging. Indien u een lamp wilt bekijken informeer dan eerst bij een Lampenier winkel bij u in de buurt of deze aanwezig is.

In het assortiment van Lampenier vindt u veel verschillende hanglampen voor elk interieur. Voor het moderne en actuele interieur heeft Lampenier populaire en eigentijdse hanglampen.

Kenmerkend voor moderne lampen is het chroom en de staalkleur. Nieuwe vormen en materialen zorgen voor een hedendaagse uitstraling. Voor het traditionele en klassieke interieur heeft Lampenier romantische en tijdloze vormgegeven hanglampen. Kenmerkend voor traditionele lampen is de roest- en bronskleur.

Zorg dat de hanglamp groot genoeg is om de hele tafel te verlichten. U kunt daarbij gebruik maken van 1 grote lamp of meerdere kleinere lampen. Vervolgens dient u de hanglamp op de juiste hoogte te hangen. De afstand van de onderkant van de hanglamp moet ongeveer 70 cm zijn. Zo kan iedereen aan tafel elkaar zien zonder door het licht verblind te worden en wordt het uitzicht niet door de lampenkap belemmerd.

Met een dimmer kunt u zelf de lichtsterkte regelen voor de diverse gelegenheden. In de uitgebreide collectie hanglampen van Lampenier is er voor ieder interieur een hanglamp verkrijgbaar.

[form mailplus]

© Copyright 2015 - Lampenier