U bent hier: Home   >   Lichtadvies   >   Wandlampen

Wandlampen

image_gallery (3) zoekeenwinkel

Lampenier heeft een sfeervolle collectie wandlampen voor uw woonkamer

Verlichting aan de muur kan een bijzonder, warm en ruimtelijk effect creƫren. Heeft u een gekleurde muur? Een wandlamp geeft vaak een bijzonder effect. Wilt u juist meer kleur in uw interieur toepassen? Lampenier heeft een regelmatig wisselende collectie lampenkappen voor uw wandlamp. Helemaal volgens de laatste trends en modekleuren!

De collectie kan afwijken per vestiging. Indien u een lamp wilt bekijken informeert u dan eerst bij een Lampenier winkel bij u in de buurt of deze lamp aanwezig is.

In het assortiment van Lampenier vindt u veel verschillende wandlampen. Een wandlamp voor sfeerverlichting, maar ook voor functioneel gebruik. Door een wandlamp achter de tv te plaatsen, wordt de achterliggende muur zacht verlicht. Dit vermindert het scherpe contrast tussen het fel verlichte televisiescherm en de donkere gebieden eromheen.

Heeft u een mooi schilderij aan de muur hangen? Zorg dan dat u gebruik maakt van de subtiele schilderijverlichting van Lampenier. Het schilderij valt hierdoor meer op ten opzichte van de muur.

In de uitgebreide collectie wandlampen is een lamp voor elk interieur te vinden. Voor zowel een modern interieur als voor een traditioneel en klassiek interieur.

[form mailplus]

© Copyright 2015 - Lampenier