U bent hier: Home   >   Lichtadvies   >   Tafellampen

Tafellampen

image_gallery (2) zoekeenwinkel

Een warme sfeer in huis met onze uitgebreide collectie tafellampen

Een mooie tafellamp die past in het interieur bepaalt voor een groot deel de sfeer in uw woonkamer of eetkamer. Ook van belang is de functionaliteit van een tafelllamp. Gebruik een lichtere kap als u meer licht wilt hebben in uw kamer en een dimmer voor als u de tafellamp zachter wilt laten branden.

De collectie kan afwijken per vestiging. Als u een lamp wilt bekijken informeert u dan eerst bij uw lokale Lampenier winkel of deze aanwezig is.

In het assortiment van Lampenier vindt u veel verschillende tafellampen voor elk interieur. Voor het moderne en actuele interieur heeft Lampenier populaire en eigentijdse tafellampen.

Kenmerkend voor moderne lampen is het chroom en de staalkleur. Nieuwe vormen en materialen zorgen voor een hedendaagse uitstraling. Voor het traditionele en klassieke interieur heeft Lampenier romantische en tijdloze vormgegeven tafellampen.

Kenmerkend voor traditionele lampen is de roest- en bronskleur. Het is van belang dat u nadenkt over hoe er tegen de tafellamp wordt aangekeken, zodat u een tafellamp met de juiste hoogte kiest.

Staat de tafellamp op een laag tafeltje? Zorg dan dat u niet teveel in de lichtbron kijkt en een tafellamp kiest met een kleine diameter aan de bovenkant van de kap.

Staat de tafellamp hoger? Zorg dan dat u niet teveel tegen de fitting aankijkt en een tafellamp kiest met een kleine diameter aan de onderkant van de kap. In de uitgebreide collectie tafellampen van Lampenier is er voor elke plek in het interieur een tafellamp verkrijgbaar.

[form mailplus]

© Copyright 2015 - Lampenier