U bent hier: Home   >   Lichtadvies   >   Vloerlampen

Vloerlampen

image_gallery (1) zoekeenwinkel

Lampenier heeft een collectie vloerlampen die goed in uw woonkamer staan

Er is niet altijd een aansluiting voor een lamp in uw plafond of in de muur aanwezig. Een vloerlamp kan dan uitkomst bieden. U kunt een donkere hoek in uw interieur verlichten, u kunt van een goed boek op de bank genieten of u kunt de aandacht op een bijzondere plek in uw woonkamer vestigen.

De collectie kan afwijken per vestiging. Indien u een lamp wilt bekijken informeer eerst bij een Lampenier winkel bij u in de buurt of deze aanwezig is.

Doordat een vloerlamp letterlijk in uw kamer staat, is een vloerlamp prominent in uw kamer aanwezig. Een mooie vloerlamp die past in het interieur bepaalt daardoor voor een groot deel de sfeer in uw kamer.

Daarnaast kan de functionaliteit van een vloerlamp ook van belang zijn. Maak gebruik van een lichtere kleur kap als u meer licht wilt hebben en een dimmer voor als u de vloerlamp zachter wilt laten branden.

Voor het moderne en actuele interieur heeft Lampenier populaire en eigentijdse vloerlampen. Kenmerkend voor moderne lampen is het chroom en de staalkleur. Nieuwe vormen en materialen zorgen voor een hedendaagse uitstraling. Voor het traditionele en klassieke interieur heeft Lampenier romantische en tijdloze vormgegeven vloerlampen.

Kenmerkend voor traditionele lampen is het roest en de bronskleur. In de uitgebreide collectie vloerlampen is er voor ieder interieur een vloerlamp te koop!

[form mailplus]

© Copyright 2015 - Lampenier